INFRA GROUP Danmark Aps

Infostandere uden strøm

Forestil dig hvor spændende det ville være, hvis man kunne få talende information om området langs cykelstien, ved vejarbejdet eller ved den lokale kirke. At skabe større sikkerhed for børn i trafikken langs skolevejen eller slappe af til lidt musik i parken.
Alt sammen med strøm man selv producerer med pedalkraft eller med hånden. Disse produkter kræver hverken større installationer eller strømtilslutning, da energien kommer fra brugeren.

Infostanderen kan opstilles overalt, hvor der er behov for at give informationer til fodgængere eller cyklister.
Zebrastanderen giver skolebørn tips til at komme sikkert over vejen med tale samtidig med at der tændes en gul blinkende lampe for at advare bilisten. Standeren opstilles ved fodgængerovergange til skoler og når børnene trykker på pedalen for at lave energi
til blink og lyd, flyttes fokus fra leg til trafik. Tale flytter fokus fra leg og dagligdag til trafikken, eller som producenten skriver: "an interactive way for a safe crosswalk"

DJ-standeren er til gymnastik i parken, hvor de unge hygger sig ved lejrbålet eller i skolegården, eller der hvor guiden skal fortælle en historie med lydeffekter på en tur igennem byens gader.

Alle enheder er vandalsikre. Monteres på præfabrikeret fundament eller boltes direkte på en flise der evt. kan flyttes rundt.


Se produkterne i vores webshop her
  •  
 TILMELD NYHEDSBREV