Øvrige produkter

Kantpæl N41

Vores Kantpæl er CE-mærket og testet som WL2, D3, DH”, R1 class 3. Kortsagt betyder det at dette er den stærkeste kantpæl på markedet. Derudover er pælen helt glat, så snavs fra luften og vejene ikke har de letteste betingelser på denne kantpæl. Det røde bånd øverst er støbt direkte ind i kantpælen, så der ikke er risiko for at det ryger af under rengøring. Kantpælen passer naturligvis i alle fundamenter der står langs vejene.

Det der gør vores pæl unik er, at vi har erstattet de indhak der normalt er til reflekser og km-plader, med små rammer der sidder udvendigt på kantpælen. Derfor er vores kantpæl stærkere, og derfor undgår du at de knækker når sneploven har været forbi.
vejskilte og standereE17 indefra belyst.

Vores indefra belyste E17 tavle er monteret med en speciel translucent refleks der giver en fantastisk skarp lysfordeling uden skygger på begge sider af skiltet når der er strøm til. Skulle det ske at der kommer et strømsvigt vil folien nu reflektere som et normalt vejskilt. Designet er slim-line og giver et moderne udtryk.

Kan nemt monteres på en almindelig lige stander Ø 60 mm, men vi anbefaler en bertlet mast med luge, Her har du mulighed for at montere sikringer, transformer m.v. hvis der ikke er et elskab til rådighed i nærheden. På billedet ses den monteret ved den nye fløj på Rigshospitalet i København.

Kontakt os i dag!    Eller ring til os på +45 5555 2222Standere
 

Hellefyr P11

Da vi besluttede os for at designe vores eget hellefyr var første opgave at det skulle leve op til gældende krav fra Vejdirektoratet. Det var det letteste. Derudover ønskede vi et hellefyr så fleksibelt at det kunne monteres på en brudledsstander, så man bare skal skifte fire bolte ved en påkørsel. Vores hellefyr skulle passe i alle eksisterende sokler der er på markedet, og som findes ude på vejene.

Endelig skulle vores hellefyr kunne leveres med hul i toppen, så den kan monteres på en lige stander. Alt dette skulle ske for at skabe noget nyt, der passede til alt det gamle der findes ude på vejene.

Hvis vi selv skal sige det er vi ret stolte over, at vi på få år selv har udviklet vores egen kantpæl, en indefra belyst fodgængertavle og et hellefyr. Sammen med vores øvrige produkter er vi i stand til at servicere de fleste kunder med et kæmpe smil, og det er det vi gør hver dag 😊

Udfyld formularen herunder - og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
Kontakt os

For at få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 5555 2222

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Ring 5555 2222