Øvrige produkter

Affaldsstativ, Rottesikret

Vores sortiment af affaldsstativer til udendørs brug er ikke stort... faktisk har vi kun en model. Til gengæld har vi gjort den så funktionel som mulig. Denne skraldespand er ikke kun udviklet for dem der bestiller, men sammen med de folk fra ARKIL, der tømmer skraldespande langs motorvejen hver dag.

Ideen til denne skraldespand opstod under en pause på en rasteplads. Ved siden af bordet, hvor vi sad og spiste vores mad, stod en skraldespand og en rottekasse. Selvfølgelig ved vi godt at der er rotter, men man behøver vel ikke blive mindet om det når man sidder og spiser sin mad. Vi monterede en plade bag låget og en kraftig bundplade. Soklen blev hævet så der er plads til en rottekasse, og der blev lavet to huller så rotten kan komme ind til kassen…. Nu kan rotten ikke komme i skraldespanden, men har adgang til rottekassen, og vi andre behøver ikke se på rottekassen.
vejskilte og standereSkraldespande

Vi har monteret en topplade, så folk ikke kan smide deres affald ved siden af sækken. Alle vejfolk der tømmer denne type stativer er vant til at der ligger affald i bunden at skraldespanden ved siden af sækken, men dette problem er løst med denne topplade. Materialevalget er galvaniseret stål. Træ er pænt, men brænder nemt. Derfor har vi fravalgt sider af træ.

Skraldespanden kan leveres med føler/sensor, der giver besked når det er tid til tømning. På siderne kan du sætte et budskab, logo eller en farve så du simpelt sætter dit eget præg på dette affaldsstativ. Kontakt os for flere muligheder, prisen starter fra 900,-Kontakt os i dag!    Eller ring til os på +45 5555 2222Standere
 

Cyklisme

Jo bedre muligheder, der er for cyklisterne, jo flere vil dermed også vælge cyklen frem for bilen. Det er der en masse positive sider ved. Blandt andet kan der hurtigere afvikles mere trafik, hvis der er færre bilister. Samtidig er cyklen grønnere og der er også en sundhedsmæssig fordel ved at tage cyklen. Derfor bliver der hos os gjort noget ud af at gøre det attraktivt at tage cyklen.

Vi er ret stolte af vores ADD-ON serie, der i høj grad tager hensyn til cyklisterne og gør det lettere at vælge cyklen. Den består af en cykelpumpe, en P-bike og en cykel plejestation. Cykel plejestationen er udviklet sammen med Hørsholm Kommune. Kravene var bl.a. at den skulle passe ind mange steder, at børn også skulle kunne bruge den og at det var nemt at udskifte dele der havde være udsat for hærværk. Disse ting er med til at skabe et bedre cykelmiljø og er et skridt i den rigtige retning, hvis det er et mål, at flere vælger cyklen.


Udfyld formularen herunder - og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
Kontakt os

For at få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 5555 2222

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Ring 5555 2222