Støjskærm til alle formål

SILENZIO støjhegn

I 2021 fik tre ansatte i INFRA GROUP en luft/vand varmepumpe installeret, og så startede snakken som støj. Vi definerer støj som uønsket lyd, og støj opfattes forskelligt fra person til person. Det som kan være ligegyldigt for den ene, kan give den anden søvnløse nætter. Uanset hvad, ville to af de ansatte gerne bevare det gode naboskab. Den tredje havde pumpen stående ud til egen have.
SILENZIO støjhegn
Problemet er (var) at de støjskærme der er på markedet alle er beregnet til store veje, store projekter og er meget industrielle. De tre ønskede bare en lille støjvæg der var pæn, passede ind i omgivelserne, og som var til at betale.

Efter diverse test, beregninger og 15 prototyper er INFRA GROUP nu klar med markedets mest fleksible støjskærm til haven. Støjskærmen kan flyttes, udbygges, kombineres og skiftes. Den er hurtig at montere og så fås den i flere forskellige designs.


Reflekterende eller absorberende?

Som udgangspunkt findes støjskærme i to udgaver: Reflekterende og absorberende. Når du skal dæmpe lyden fra en varmepumpe er det vigtigt at den er absorberende. SILENZIO støjskærme er alle absorberende. Det vil sige at det meste af støjen der rammer støjskærmen absorberes (opsuges og forsvinder). Er din støjskærm reflekterende vil støjen blive reflekteret tilbage til husmuren, som igen vil sende lyden over til din nabo. Reflekterende støjskærme er typisk opbygget af brædder, beton, glas eller vandfast finer.

Kontakt os i dag!    Eller ring til os på +45 5555 2222Støjskærm


Placering af støjskærm.

For at få den bedste effekt skal du placere dit kommende støjhegn så tæt ved støjkilden som muligt. og her møder du første udfordring. De fleste producenter af varmepumper kræver en afstand på min 70-90 cm (tjek for specifikt mål hos din forhandler). Det er altså ikke en god ide at sætte en kasse over udedelen af din varmepumpe. En stor fordel ved SILENZIO støjværn, er at den nemt kan afmonteres på få minutter, hvis der skal bruges mere plads ved f.eks. udskiftning af en reservedel eller ved service af din varmepumpe.


SILENZIO – Det smarte støjhegn.

SILENZIO støjhegns unikke materialevalg sikrer ikke kun at støjen dæmpes betydeligt. Du har også mulighed for at vælge imellem forskellige designs. Skifer, sten, aluminium, træ eller et gitter er nogle af mulighederne… og derfor kalder vi SILENZIO for det smarte støjhegn.

Du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og en snak om vores støjskærme. Ellers kan du se den på vores webshop.
Kontakt os

For at få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 5555 2222

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Ring 5555 2222