Vejbump & Afmærkning

Vejbump

Skal hastigheden ned, er det effektivt med et vejbump. Vejbump kan bl.a. bruges på tankstationer, i parkeringshuse, på byggepladser, på villaveje eller ved vejarbejde. Vores kvalitets vejbump har ingen vedligeholdelsesomkostninger og monteringen klares nemt på en formiddag. Vejbumpet kan afmonteres og monteres et andet sted, hvis dette skulle blive nødvendigt.

INFRA GROUP sælger typegodkendte vejbump der tåler overkørsler med en lastbil på 44 t. De typer der sælges mest er SLOW DOWN og SAFETYZONE. Begge typer er produceret i det nordlige Europa, er designet til at sænke hastigheden og tåler naturligvis salt, olie og benzin. Vores typetestede SLOW-DOWN vejbump er desuden så fleksibelt, at bumpet fint tilpasser sig en mindre ujævn vej.  
vejskilte og standereMulighed for ekstra sikkerhed

Hvis der monteres et par eftergivelige pullerter på hver side af vejbumpet øges synligheden og farten nedsættes yderligere, idet to biler ikke kan passere hinanden på samme tid.. Ønsker du mere, kan bumpet kombineres med vores PREMARK asfaltskilte. Her har du mulighed for at brænde forskellige vejskiltesymboler på asfalten, f.eks. et ”20 km” hastighedsskilt eller et ”Pas på mig” skilt.

SLOW-DOWN og SAFETYZONE leveres i sort/hvid og i sort/gul.Kontakt os i dag!    Eller ring til os på +45 5555 2222


Standere

 

Premark Vejmarkering

PREMARK er præfabrikeret vejmarkering af termoplast, klar til brug og kan udlægges året rundt. Det er enkelt og hurtigt idet der kun kræves en mand, en kost og en gasbrænder. PREMARK opvarmes med gasbrænderen, så det smelter sammen med underlaget. PREMARK holder 6-8 gange længere end maling, og er modstandsdygtigt over for olie, benzin, sne og frost under normale forhold. Premark er en hurtig, holdbar og billig løsning til afmærkning af f.eks. fartbegrænsning, P-båse eller information på industriområdet.

PREMARK leveres klar til brug som hajtænder, invalidesymboler, striber, fodgængersymboler og diverse vejskilte (asfaltskilte).


Parkeringsbåse

Skal du lave parkeringsbåse leveres en færdig 5 m rulle PREMARK i gul eller hvid. Fej, prime og brænd, nemmere bliver det ikke. En rigtig fornuftig løsning til prisen. Skal det være lidt mere eksklusivt tilbyder vi et Ø100 mm vejsøm i rustfri stål. Vi sælger 15.000 – 20.000 stk. vejsøm om året, og har igennem tiden kun haft to (2) der måtte udskiftes.


Udfyld formularen herunder - og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
Kontakt os

For at få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 5555 2222

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Ring 5555 2222