Affaldsstativ

Affaldsstativet der er fri for rotter og måger.

Vores sortiment af affaldsstativer til udendørs brug er ikke stort... faktisk har vi kun en model. Til gengæld har vi gjort den så funktionel som mulig. Denne skraldespand er ikke kun udviklet for dem der bestiller, men sammen med de folk, der tømmer skraldespande langs motorvejen hver dag.

Ideen til denne skraldespand opstod under en pause på en rasteplads. Ved siden af bordet, hvor vi sad og spiste vores mad, stod en skraldespand og en rottekasse. Selvfølgelig ved vi godt at der er rotter, men man behøver vel ikke blive mindet om det når man sidder og spiser sin mad. Vi monterede en plade bag låget og en kraftig bundplade. Soklen blev hævet så der er plads til en rottekasse, og der blev lavet to huller så rotten kan komme ind til kassen…. Nu kan rotten ikke komme i skraldespanden, men har adgang til rottekassen, og vi andre behøver ikke se på rottekassen. Det kraftige låg gør at fuglene ikke kan smide omkring sig med f.eks. ispapir og pizzabakker.
vejskilte og standereSkraldespand med topplade

Vi har monteret en topplade, så folk ikke kan smide deres affald ved siden af sækken. Alle vejfolk der tømmer denne type stativer er vant til at der ligger affald i bunden at skraldespanden ved siden af sækken. Dette problem er løst med denne topplade.

Når sækken skal tømmes vippes toppladen op og låses fast med et beslag. Materialevalget er galvaniseret stål.


Træ er pænt, men brænder nemt. Derfor har vi fravalgt sider af træ.

Kontakt os i dag!    Eller ring til os på +45 5555 2222Standere
 

Sæt dit eget præg.

Du har med garanti set vores affaldsstativer før, for de står bl.a. langs Vejdirektoratets rastepladser, på kirkegårde, i byer, på Bakken, ved havne m.v.  Ønsker du lidt mere end en almindelig galvaniseret skraldespand har du rig mulighed for at sætte dit eget præg på vores skraldespande.

På rastepladserne ved Storebæltsbroen har Sund og Bælt valgt at beklæde deres skraldespande med vores fotoskilte, der viser en tegning af Storebæltsbroen med teksten ”Pas på naturen”. Dansk Retursystem benytter vores fotoskilte på deres nye pantstationer, så kunderne kan smide deres restaffald i de rigtige skraldespande.

Svendborg Havn har lavet forskellige huller i topplade, så sejlerne ikke kan smide forkert affald i spandene. Og Skagen Havn siger bare pænt tak fordi du kommer dit skrald i deres spande. Ring til os, sammen kan vi finde en løsning.


Udfyld formularen herunder - og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
Kontakt os

For at få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 5555 2222

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Ring 5555 2222