Afspærringmateriel

Afspærringsmateriel

Som leverandør af færdselstavler er det naturligt for os at tilbyde et sortiment af beslægtede produkter. Derfor er vi leveringsdygtige i forskellige former for afspærringsmateriel. Vi vægter sikkerhed meget højt når vi vælger vores produkter til denne kategori, da vi er klar over at de rigtige produkter forebygger ulykker og i sidste ende redder liv.
Vi er lagerførende for nogle af vores store kunder, hvilket betyder at vi altid har f.eks. kantafmærkninger eller afspærringcylindre klar til direkte forsendelse med kundens navn på varen.

Når vi udvælger vores sortiment ser vi ikke kun på prisen, men også på levetiden og brugervenligheden. F.eks. er vores spærrebomme ikke de billigste på markedet, men vi er sikre på at de har den længste levetid. Vores kantafmærkninger har en kant, så refleksen er beskyttet ved transport og vores afdækningskryds er monteret med en stang, så vejmanden ikke skal stå på en stige, for at dække skiltet af.
vejskilte og standere


Trafikfyr med indbygget nedtælling

Vi oplevede en del usikkerhed hos mange af vores kunder når snakken faldt på signalanlæg. Skal der være nedtæller på eller ej? Bliver det en regel fremover med nedtælling? Skal det kunne laves som et ”over vejen anlæg” hvor der er en kurv på hver side af vejen, i begge ender. Skal vi leje eller købe? Hvordan med reservedele? Hvad med leveringstiden?

Sammen med NISSEN fik vi lavet et trafiksignalanlæg til det danske marked– proppet med LED og udstyr. Et kompakt og brugervenligt anlæg med nedtælleren indbygget bag det gule glas, så den ikke er udsat under transport. Timerfunktion, bluetooth, GPS der selv synkroniserer og natsænkning iht. gældende regler. En fleksibel løsning der giver mulighed for at udbygge systemet, der kan kombineres på kryds og tværs. Har du købt 4 kurve (pris 14.900,- pr. kurv) kan du f.eks. lave to afspærringer med en kurv i hver ende, et ”over vejen anlæg” med to kurve i begge ender, et T-kryds med tre kurve eller fire veje i f.eks. en rundkørsel.

For at kunne sælge dette anlæg til den rigtige pris køber vi 100 kurve af gangen, hvilket vi har gjort mere end en gang… og ja, de er normalt på lager. Tryk her for brochure.Kontakt os i dag!    Eller ring til os på +45 5555 2222

Standere


Afspærringsfod 19,5 kg

Sammen med Frederikshavn Kommune har vi udviklet en fod til vejarbejde på 19,5 kg. Skiltefoden passer perfekt til en kantafmærkning, en spærrebom, eller et lille vejarbejdsskilt i byen. Afspærringsfoden er perfekt hvis du bruger danpæle / afspærringscylindre monteret med trælægter. Med denne fod bliver afspærringen stående i blæsevejr. Skal du bruge et lidt større skilt kan der monteres alu-rør 40x40 mm i enderne på foden, så stabiliteten øges.


Udfyld formularen herunder - og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
Kontakt os

For at få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 5555 2222

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Ring 5555 2222