Vejskilte & Standere

Skilte og afspærring

Hos INFRA GROUP er vi klar over at man kun kan sælge vejskilte indtil kunden finder et bedre eller billigere alternativ. For os betyder det: ”den rigtige vare, leveret til den aftalte tid, til en fair pris”. Vi ved, at for dig betyder ”den aftalte tid” hurtigst muligt. Vi råder over nogle af Danmarks nyeste og mest moderne maskiner til fremstilling af færdselstavler. Vi anvender kun godkendte refleksfolier fra Orafol og søvandsbestandig aluminium med grå bagside.

Alle vores vejskilte er CE-mærkede og lever op til gældende krav fra Vejdirektoratet. INFRA GROUP er bl.a. leverandør til flere kommuner, asfaltfirmaer og store entreprenører. Når det så er sagt, så mener vi faktisk selv at vi leverer Danmarks flotteste vejskilte. Vi giver os nemlig tid til at afgrate kanter og fjerne beskyttelsesfolien fra bagsiden.
vejskilte og standere


Standere og galger til skilte

Vores CE-mærkede jernvarer opfylder naturligvis alle krav til godstykkelse og galvanisering. Vi ved at leveringstiden er vigtig for dig, så derfor lagerfører vi de fleste standardvarer.

Vi forhandler eftergivelige standere i aluminium, godkendt og testet efter EN 12767, men disse produkter bruges dog kun i specielle tilfælde. I dag har Vejdirektoratet godkendt stålstandere op til Ø89 mm som eftergivelige. Til større tavler er det nu tilladt at bruge den type gittermaster som har stået langs motorvejene de sidste 50 år.

Vi har siden vi startede op leveret vejskilte til mange spændende store projekter i Danmark. Selvfølgelig er vi glade for de opgaver vi har løst, men det der virkelig driver os, er det der sker i dagligdagen.  Deadlines, udfordringer, kvalitet, teamwork og punktlighed… det er det der tæller for os.


Kontakt os i dag!    Eller ring til os på +45 5555 2222Da der skulle indføres 25 timers parkering på de danske rastepladser, leverede vi 3.600 parkeringsskilte, 1.200 standere og 7.200 beslag på få uger. Projektet blev kørt igennem uden at forlænge leveringstiden for vores øvrige kunder. Det er den slags sager vi gerne vil måles på.


Hvis du mangler en seriøs leverandør af vejskilte og standere, er vi klar til at vise hvad vi kan.


Besøg vores webshop Standere


Hellefyr, Kantpæle og indefra belyste skilte

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produkter.

Vores indefra belyste E17 tavle er monteret med en speciel translucent refleks der giver en fantastisk skarp lysfordeling uden skygger på begge sider af skiltet når der er strøm til. Skulle det ske at der kommer et strømsvigt vil folien nu reflektere som et normalt vejskilt. Designet er slim-line og giver et moderne udtryk.

Vi er ved at få CE-mærket vores nye kantpæl som vi selv tror på bliver mere holdbar end dem der ses på markedet i dag. Og endelig har vi lavet et nyt hellefyr der kan monteres på en brudledsstander.

Se mere under øvrige produkter.

Afspærringsmateriel

Som leverandør af færdselstavler er det naturligt for os at tilbyde et sortiment af beslægtede produkter. Derfor er vi leveringsdygtige i forskellige former for afspærringsmateriel. Vi vægter sikkerhed meget højt når vi vælger vores produkter til denne kategori, da vi er klar over at de rigtige produkter forebygger ulykker og i sidste ende redder liv.
Vi er lagerførende for nogle af vores store kunder, hvilket betyder at vi altid har f.eks. kantafmærkninger eller afspærringcylindre klar til direkte forsendelse med kundens navn på varen.

Når vi udvælger vores sortiment ser vi ikke kun på prisen, men også på levetiden og brugervenligheden. F.eks. er vores spærrebomme ikke de billigste på markedet, men vi er sikre på at de har den længste levetid. Vores kantafmærkninger har en kant, så refleksen er beskyttet ved transport og vores afdækningskryds er monteret med en stang, så vejmanden ikke skal stå på en stige, for at dække skiltet af.
vejskilte og standere


Trafikfyr med indbygget nedtælling

Vi oplevede en del usikkerhed hos mange af vores kunder når snakken faldt på signalanlæg. Skal der være nedtæller på eller ej? Bliver det en regel fremover med nedtælling? Skal det kunne laves som et ”over vejen anlæg” hvor der er en kurv på hver side af vejen, i begge ender. Skal vi leje eller købe? Hvordan med reservedele? Hvad med leveringstiden?

Sammen med NISSEN fik vi lavet et trafiksignalanlæg til det danske marked– proppet med LED og udstyr. Et kompakt og brugervenligt anlæg med nedtælleren indbygget bag det gule glas, så den ikke er udsat under transport. Timerfunktion, bluetooth, GPS der selv synkroniserer og natsænkning iht. gældende regler. En fleksibel løsning der giver mulighed for at udbygge systemet, der kan kombineres på kryds og tværs. Har du købt 4 kurve (pris 14.900,- pr. kurv) kan du f.eks. lave to afspærringer med en kurv i hver ende, et ”over vejen anlæg” med to kurve i begge ender, et T-kryds med tre kurve eller fire veje i f.eks. en rundkørsel.

For at kunne sælge dette anlæg til den rigtige pris køber vi 100 kurve af gangen, hvilket vi har gjort mere end en gang… og ja, de er normalt på lager. Tryk her for brochure.Kontakt os i dag!    Eller ring til os på +45 5555 2222

Standere


Afspærringsfod 19,5 kg

Sammen med Frederikshavn Kommune har vi udviklet en fod til vejarbejde på 19,5 kg. Skiltefoden passer perfekt til en kantafmærkning, en spærrebom, eller et lille vejarbejdsskilt i byen. Afspærringsfoden er perfekt hvis du bruger danpæle / afspærringscylindre monteret med trælægter. Med denne fod bliver afspærringen stående i blæsevejr. Skal du bruge et lidt større skilt kan der monteres alu-rør 40x40 mm i enderne på foden, så stabiliteten øges.


Udfyld formularen herunder - og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
Kontakt os

For at få et uforpligtende tilbud

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 5555 2222

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud

Ring 5555 2222